Å så bakade jag dumlekakor!
Dessa kakor smakar väldigt gott! Och inte är de varken svåra eller tidskrävande att göra.
200 g smör (rumstemp)
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Blanda ihop alla ingredienserna.
Ställ gärna i kyl en stund på den kallnar lite, lättare att rulla bollar sen.
Rulla ihop till något större än köttbullar och lägg i folieformar.
Dela en dumlekola och tryck en halv sån i varje boll.
Grädda 175 grader ca 12 min, eller tills de fått färg.
Ta ut ur ugn, lägg en skiva noblesse och låt smälta innan de får kallna.
Sen är det bara att äta och njuta!

200 g smör (rumstemp)
1 dl strösocker
3 dl vetemjöl
1 tsk bakpulver
Blanda ihop alla ingredienserna.
Ställ gärna i kyl en stund på den kallnar lite, lättare att rulla bollar sen.
Rulla ihop till något större än köttbullar och lägg i folieformar.
Dela en dumlekola och tryck en halv sån i varje boll.
Grädda 175 grader ca 12 min, eller tills de fått färg.
Ta ut ur ugn, lägg en skiva noblesse och låt smälta innan de får kallna.
Sen är det bara att äta och njuta!

Kommentarer
Trackback